top of page
PORTADAWEBAIGUA.png

NATACIÓ I WATERPOLO

L'any 1986 el Grup de Natació Santa Eulàlia es va unir a diferents entitats esportives de les quals va sorgir l'Agrupació Esportiva Santa Eulàlia.

La secció ofereix dues modalitats, d'una banda oferim la modalitat de natació en la qual competim al Consell Esportiu de l'Hospitalet amb els més petits i amb la resta d'esportistes competim a totes les categories de la Federació Catalana de Natació; també tenim representació del club a la Real Federació Espanyola de Natació.

D'altra banda oferim la modalitat de waterpolo, en la qual competim també al Consell Esportiu de l'Hospitalet amb els més petits, i la resta de categories a la Federació Catalana de Natació; també tenim representant al club a la Real Federació Espanyola de Natació a l'equip absolut femení.

Som un equip tècnic amb moltes ganes de treballar i donar el màxim pels nostres esportistes, i oferir el millor de nosaltres perquè aquests puguin millorar i avançar en la seva carrera esportiva.

Els nostres objectius són, formar als nostres joves esportistes i que gaudeixin del nostre esport, oferir lloc al club a tots els esportistes independentment de la seva edat i nivell, mantenir una bona comunicació amb les famílies que identifiquin a les mateixes amb el Club com a bressol esportiu propi i dels seus fills, consolidar una bona estructura dins del club per poder oferir el millor nivell tècnic a tots els nostres esportistes.

DEMANA INFORMACIÓ A LA OFICINA DEL CLUB

Truca a l'oficina del club 932 809 185, o passa a demanar informació de dilluns a divendres de 16:30 - 20h

Segueix-nos a instagram @aese.acuatic

bottom of page