top of page
PORTADAWEBBASQUET.png

BÀSQUET

L'Agrupació Esportiva Santa Eulàlia és una entitat que va ser fundada l'any 1986, fruit de la unió de diverses entitats esportives del barri: Grup de Natació Santa Eulàlia (GNSE), Agrupació Esportiva Santa Eulàlia de gimnàstica i atletisme (AESE), Club de Judo Santa Eulàlia (CJSE) i Club de Bàsquet Santa Eulàlia (CBSE). D'aquesta primera fusió va sorgir un club poliesportiu amb cinc seccions: aigua, atletisme, bàsquet, gimnàstica i judo.

En aquest cas, la secció de bàsquet de l'Agrupació Esportiva Santa Eulàlia (Bàsquet AESE) es tracta del club de la ciutat de L'Hospitalet de Llobregat amb més llicències de jugadors i jugadores que precisament practiquen bàsquet a la ciutat. Amb més de 400 esportistes, amb edats entre els quatre i els trenta-sis anys, la secció de bàsquet és la més nombrosa de l'Agrupació. Actualment, té més de 40 entrenadors/es i 28 equips. Hi ha 26 equips inscrits a la Federació Catalana de Bàsquet i 2 equips participant en el Consell Esportiu de l'Hospitalet. També hi ha un gruix important de nens i nenes que formen part de l'Escola de Bàsquet de l'AESE.

A més a més, s'organitzen diferents activitats durant l'any com el Torneig Cadet Masculí Ciutat de l'Hospitalet, el campus de bàsquet AESE - Collell i el 3x3 de final de temporada.

DEMANA INFORMACIÓ A LA OFICINA DEL CLUB O CONTACTA AMB LA COORDINADORA DE LA SECCIÓ

Envia un email a la secció basquetaese2010@gmail.com 

Truca a l'oficina del club 932 809 185, o passa a demanar informació de dilluns a divendres de 16:30 - 20h

Segueix-nos a instagram i twitter @basquetaese_

youtube.png

Segueix-nos a Facebook i Youtube Bàsquet AESE

twitch.png

Segueix-nos a Twitch  basquetaese_

bottom of page