top of page
PORTADAWEB.png

GIMNÀSTICA ARTÍSTICA, AERÒBICA I DANSA URBANA

La secció de gimnàstica s'ofereix des de fa més de 30 anys, la qual comprén Gimnàstica Artística, Gimnàstica Aeròbica i Dansa Urbana.

Som un petit equip tècnic format per 4 entrenadores i 2 voluntàries, ​amb molta il·lusió per l'esport i moltes ganes de treballar amb les nostres esportistes. L'objectiu de la secció és fomentar la pràctica de la gimnàstica i la dansa en l'àmbit escolar i federatiu, donar a conèixer aquestes disciplines i que les nostres esportistes puguin gaudir del que ens encanta.

La gimnàstica artística la treballem des de grups d'iniciació i escolars que competeixen a la Copa Escolar organitzada pel Consell de l'Esport Escolar de Barcelona; fins a l'àmbit federatiu que competeixen a la Copa Catalana organitzada per la Federació Catalana de Gimnàstica.

L'aeròbica està formada per grups d'iniciació i escolars que competeixen a la Copa Escolar organitzada per un conjunt de consells escolars de Catalunya. I la Dansa Urbana està formada per dos grups de ball d'àmbit extraescolar que fan exhibició a diferents actes organitzats a la ciutat.

Captura de pantalla 2021-04-07 a las 11.

DEMANA INFORMACIÓ A LA OFICINA DEL CLUB O CONTACTA AMB LA COORDINADORA DE LA SECCIÓ

Envia un whatsapp a la coordinadora 622 61 73 95 o contacta enviant un email a aesegaf@gmail.com

Truca a l'oficina del club 932 809 185, o passa a demanar informació de dilluns a divendres de 16:30 - 20h

Segueix-nos a instagram @aesegimnastica

bottom of page