top of page

GIMNÀSTICA AERÒBICA

MODALITAT GIMNÀSTICA AERÒBICA

QUÈ ÉS?

La gimnàstica aeròbica és una de les disciplines més joves de la Gimnàstica. L'any 1994 es va incloure com una disciplina en la Federació Internacional de Gimnàstica (FIG), i el primer Campionat del Món FIG es va celebrar a París l'any 1995.

 

En aquesta disciplina mixta de la gimnàstica s'executa una coreografia amb suport musical d'entre 1'15'' a 1'25'' que inclou moviments d'alta intensitat derivats de l'aeròbic tradicional combinats amb acrobàcies i una sèrie d'elements de dificultat de força estàtica, força dinàmica, salt i flexibilitat. Les categories poden ser individuals, parelles mixtes, trios i grups fins a 5 gimnastes.

BABYAER

INICIACIÓ A LA GIMNÀSTICA AERÒBICA (3-5 ANYS)

Grup d'iniciaicó a la gimnàstica aeròbica, comprés entre els 3 i 5 anys. En el qual es potencia l'activació motriu i coordinativa mitjançant l'aprenentatge de l'aeròbica.  Es fan exhibicions per demostrar el que s'ha aprés i obtenir noves sensacions.

AER INICIACIÓ

INICIACIÓ GIMNÀSTICA AERÒBICA (6-10 ANYS)

Grup d'iniciaició a la gimnàstica aeròbica, comprés entre els 6 i 10 anys. En el qual es potencia l'aprenentatge base de la gimnàstica aeròbica.

MITJANES AER

INICIACIÓ COMPETICIÓ ESCOLAR (6-10 ANYS)

Grup d'iniciaicó en competició escolar de gimnàstica aeròbica, comprés entre els 6 i 10 anys. En el qual es potencia l'aprenentatge de noves rutines amb música per que aprenguin a coordinar les dificultats amb la música.

GRANS AER

BASE EN COMPETICIÓ ESCOLAR (11-18 ANYS)

Grup de base en competició escolar de gimnàstica aeròbica, comprés entre els 11 i 18 anys. En el qual es potencia l'aprenentatge de noves dificultats per millorar les rutines de les gimnastes.

bottom of page