top of page

NATACIÓ

MODALITAT NATACIÓ

QUÈ ÉS?

La natació és una activitat recreativa i popular i és un esport competitiu. És una activitat física molt recomanable per a la majoria de les persones, però requereix unes precaucions bàsiques.

La natació és també un esport olímpic, amb proves per als dos sexes. Comprèn quatre estils bàsics: el crol, la braça, l'esquena i la papallona. Al crol el nedador mou els braços alternativament formant un molinet. És la modalitat més ràpida. L'esquena és el mateix estil però el nedador no mira a l'aigua. La braça consisteix a impulsar-se movent els braços de forma horitzontal, en paral·lel a la superfície de la piscina, formant cercles. La papallona és un molinet però els dos braços es mouen alhora, formant cercles perpendiculars a l'aigua (és el més exigent físicament).

Al club competim en la modalitat de natació en varies lligues; al Consell Esportiu de l'Hospitalet amb els més petits i amb la resta d'esportistes competim a totes les categories de la Federació Catalana de Natació; també tenim representació del club a la Real Federació Espanyola de Natació.

Captura de pantalla 2022-04-07 a las 11.59.48.png

PREBENJAMÍ

EQUIP TÉCNIC: EHARI ALCAUZAR

Captura de pantalla 2022-04-07 a las 12.13.41.png

BENJAMÍ

EQUIP TÉCNIC: EDGAR SANZ

Captura de pantalla 2022-04-07 a las 12.18.58.png

ALEVÍ

EQUIP TÉCNIC: EHARI ALCAUZAR

Captura de pantalla 2022-04-07 a las 12.55.26.png

NATACIÓ FEDERADA (INFANTIL, JÚNIOR I ABSOLUTO)

EQUIP TÉCNIC: EHARI ALCAUZAR

bottom of page